Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakori kérdések

 • Mikor kapom meg a rendelésem?

  A szállítási idő átlagosan 2-8 munkanap, kereskedelmi időszaktól függően. Minden Vásárlónkat a legrövidebb időn belül kiszolgálunk! Amennyiben rendelését feldolgoztuk és visszaigazoltuk, a rendelés feladásától számított 48 órán belül átadjuk azt a futárszolgálatnak, amely a felvételt követő munkanapon kézbesíti csomagját.

  Rendelhető-e egy bizonyos termék más paraméterekkel, mint a weboldalon látható?

  Amennyiben a webshopban található terméket más paraméterekkel (szín, méret, bevonat színe...stb) szeretné megrendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a shop@bernadottejewellery.com email címen keresztül. Vásárlóink egyedi igényeit is kielégítjük, amennyiben erre lehetőség van.

  Kell fizetnem szállítási költséget?

  A termékeket - néhány a webshopban feltüntetett egyedi esettől eltekintve - ingyenesen szállítjuk Vásárlóinknak. 

  Hogyan ajándékozhatok meg másokat?

  Személyes fiókjában több kiszállítási cím beállítására van lehetőség. Ajándékozáskor egyszerűen adja meg az aktuális címzett kiszállítási címét és győződjön meg róla, hogy a rendelés véglegesítésekor valóban az aktuális címet mentette el a program. Javasoljuk, hogy értesítse a címzettet az ajándék érkezéséről, hogy futárunk a megadott címen találja.

  Elállhatok-e a vásárlástól?

  Igen, a BERNADOTTE Jewellery elkötelezett híve a legmagasabb minőségnek, ezért a nálunk vásárolt termékekre 30 napos elállási időt biztosítunk. Kérjük, hogy a részletekért szíveskedjen elolvasni a Bernadotte Jewellery Általános Szerződési Feltételek és Visszárú vonatkozó pontját.

  Elfelejtettem a jelszavam

  Ez esetben kérjük, kattintson a bejelentkezésnél az „Elfelejtett jelszó” feliratra, a bal alsó sarokban. Rendszerünk új jelszót generál Önnek, amit elküldünk az Ön által korábban megadott e-mail címre. Ezzel az új jelszóval be tud lépni oldalunkra és személyes fiókjában új jelszót adhat meg.